Välkommen!

SE DIG VIDA OMKRING-
RES MED SEVIDA

h


Sevida Resor
är ett reseföretag från Östersund, som arrangerar reseupplevelser till olika platser. Varje resa är noga planerad i samarbete med lokala samarbetspartners. Vi har själva besökt de platser som ingår i resmålen och tagit del av aktiviteter och bott på de aktuella hotellen. Allt detta för att kunna ge dig en bra reseupplevelse.

Sevida Resor erbjuder guidade turer per buss eller till fots i Jämtland och övriga Norden. Genom oss får du tillfälle att ta del av upplevelser utöver det vanliga. Det finns så mycket intressant att se och vi har många idéer kring resmål och hur man kan kombinera olika arrangemang. Fastän vi är en liten aktör, på en stor marknad, kan vi erbjuda resor med hög kvalitet. Vår målsättning är att ge dig som reser med oss kvalité till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att ge dig personlig service. Omtanke och flexibilitet är honnörsord.

Naturligtvis ställer vi garantier till Kammarkollegiet. Garantin innebär att de företag som arrangerar och säljer paketresor måste ställa säkerhet hos Kammarkollegiet. Om researrangören av någon anledning inte kan genomföra resan så används denna säkerhet till att ge ersättning till drabbadde resenärer. Läs mer på Kammarkollegiets webbsida.
Försäkring: Hemförsäkringen har ett reseskydd och de flesta banker har ett avbeställningsskydd som gäller om halva resans kostnad betalas med kreditkort. Kolla hemförsäkringen och respektive bank vad som gäller innan avresan.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: